Jag hjälper dig framhäva ditt företags personlighet

Hos mig har du möjlighet att få hela paketet. Ge ditt företag en tydlig identitet med hjälp av grafisk profil, en genomtänkt hemsida och proffsigt innehåll. Låt sedan mig sköta underhållet av hemsidan, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Hemsida

  • Webbdesign i WordPress
  • Mobilanpassning
  • Enkel administrering
Priser enligt offert

Hosting

  • Eget webbutrymme
  • Kontinuerliga backuper
  • SSL-certifikat
Från 349 kr/mån

Frågor & svar

Vad ingår i din hosting?

Förutom den domän du köper behöver du ett webbutrymme för att din hemsida ska kunna visas på internet. Vanligtvis när du ska köper ett webbutrymme så ligger den på en plats/server som delas med många andra vilket kan innebära att hemsidan blir långsam. 

När du köper hosting av mig får du en egen server med snabb uppkoppling, underhåll av hemsidan för att hålla den säker, samt kontinuerliga backuper av din hemsida så att vi enkelt kan återställa den om något oväntat skulle hända (eller om du råkat radera något viktigt – sånt händer).

Kan du hjälpa mig med uppdateringar av hemsidan?

Om du önskar hjälp med uppdatering av text och bild så kan vi upprätta ett serviceavtal med fria uppdateringar av din hemsidas text- och bildinnehåll.

Erbjuder du ett paketpris?

Ja. Önskar du hjälp med logotyp, visuell identitet och hemsida erbjuder jag förmånliga priser. Beskriv dina önskemål till mig så skapar jag en offert utifrån det. 

Hjälper du till att formulera texter?

Ja. Om du börjar helt från början med dina texter så kan jag vägleda dig genom att ge dig stolpar med den information som jag tycker ska finnas med på hemsidan. När du har skrivit grunden/utkastet av den informationen du vill ska vara med så hjälper jag till att formulera texten så att den blir så informativ och säljande som möjligt. Självklart utgår jag ifrån det sätt ert företag vill framstå.

Hur lång är leveranstiden?

Jag brukar ha som tumregel att din hemsida ska vara klar senast tre månader efter att du lämnat in allt material i form av text och bild till mig. Men vanligast är att du får se ett utkast av hemsidan redan efter bara ett par veckor.

Se några av mina kundcase

© 2022. Sund Studio AB.