Kontakta mig för fika, frågor eller offert!

0470-51 51 07
ebba@sundstudio.se

Sund Studio AB
Nygatan 24
352 31 Växjö

Org. nr. 559275-2074

Webbdesign-Grafisk-formgivning-Ebba-Sund-Studio

Vem är Ebba Sund?

Det hela började…

med en nyfikenhet, fantasi och ett himla fipplande framför datorn när jag som 12-åring upptäckte videoredigeringsprogrammet “Movie Maker” som då fanns förinstallerat på alla datorer. Det fascinerade mig då hur jag med takt, ljud och bild (och massa effekter) kunde berätta en historia. Två år senare fick jag mina första systemkamera och fastnade då för den stilla bilden.

Ett antal år senare hittade jag en utbildning på universitetet som innehöll alla de bitarna som jag tycker är spännande. Med en blandning av medie- och kommunikationsvetenskap och de mer praktiska verktygen har jag idag den kunskap jag behöver för att kunna leverera med kvalité i det Sund Studio producerar. Att aldrig se sig själv som färdiglärd tror jag främjar kreativitet och nyfikenhet. För att fortsätta utvecklas ökar jag därför ständigt min kompetens.

I studion spenderar jag nu mina dagar med att göra det jag älskar mest – kreativa arbeten! Jag älskar att bolla idéer för att sedan kunna förmedla dem på ett vackert och personligt sätt. Man kanske skulle kunna kalla mig perfektionist, och då hade man nog haft ganska rätt. Vare sig det gäller hemsidor, fotografering eller grafiskt material så är min förhoppning att alltid kunna hitta och leverera det där lilla extra.